Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

Çadır Kampı Turu ile bir gün

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

Çadır Kampı Turu ile bir gün

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı Turunda Neler yapılır?

Çadır Kampı Turu denince Akdeniz Yaz Gençlik Kampında zamanı nasıl geçiririz? Kamp hayatında neler yaparız? Ortalama 24 saatimiz nasıl geçiyor? İşte tüm bu soruların cevabı için makalemizi okuyabilirsiniz.

Sabah sporları:

Şehir hayatında genellikle spor yapmaya ya zamanımız olmaz, ya da spor yapacak enerjiyi kendimizde hissedemez ve motive olamayız.

Kamp hayatında okul – iş – ev düşüncesi olmadığı için kendimize ayırdığımız zamanda spor yapabilmek için kendimizi kısa bir süre motive edip hemen spora başlayabilir ve

Kamp turu, Akdeniz yaz gençlik kampı
Çadır Kamp Turu

Yüzme:

Deniz kum güneş muhteşem üçlüsü Aven Camp Akdeniz Yaz Gençlik Kampında bir araya geliyor. Denize girmek tuzlu suyun, kumun ve güneşin tadını çıkarmak için çok fazla fırsatınız olacak. Hemen çadırınızdan çıkacak ve denize girebileceksiniz. Denize sıfır mesafede olan çadırımızın yanında bulunan duş kamp bölgesindeki duşlardan da faydalana bileceksiniz.

Şehir gezileri:

Aven Akdeniz Yaz Gençlik Kampı sırasında toplamda 7 şehrimizi gezme fırsatımız olacak. Bunlar, Akyaka, Marmaris, Datça, Fethiye, Kemer, Kaş ve Antalya. Şehir gezilerimiz rehber eşliğinde gerçekleşecek olup, her güne ortalama bir şehir gezimiz mevcut olacaktır.

Kulüp eğlenceleri:

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı çerçevesinde geceleri şehir merkezlerinde bulunan gece kulüpleri eğlence programlarına konuk olacağız. Bunlardan ilki Marmaris’te, ikincisi Fethiye’de, üçüncüsü ise Kemer’de olacaktır. Bu kulüpler özel olarak seçilmiş olup bölgenin en güzel ve en büyük mekânları olacaktır.

Akşamları müzik

Deniz kenarlarında akşamları kulübe gitmediğimiz zamanlarda mangal üstü ateş yakılarak etrafında mini güzel konserler vereceğiz. Dilediğiniz akşamlarda bu etkinliğimizle güzel zaman geçire bilirsiniz. İsterseniz elinize içeceklerinizi alabilir, doğanın kalbinde geçirdiğiniz bu kamp turunun huzurunu hissedebilirsiniz.

Yürüyüş – Trekking

Denizin, ormanın, doğal alanların sonsuz bir cömertlikle sizleri kucakladığı kamp turu sırasında sıkılmaya zaman bulamayacaksınız. Yapacağınız 1-5-10 km lik günlük yürüyüşlerle hem spor yapmış, hem etrafı keşfetmiş, hem de eğlenmiş olacaksınız.

çadır kampı turu
Çadır Kampı Turu

Çadır kampı turu

Aven Camp ile kamp tatiline çıkan herkesin ortak görüşü her yıl bu kamp tatilini tekrar yapmak istemeleridir.

Yine son yıllarda gittikçe popülaritesi artan Mavi Tur tercih edebilirsiniz. İsterseniz yine Aven Camp Mavi Yolculuk ile Türk Rivierası’nda mavi yolculuk da mümkün. Mavi Yolculuk tatili le hem 5 yıldız konforunu yaşayın, hem denizin üstünde bu keyfi yaşayın detaylı bilgi için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.

Mavi yolculuk ya da Mavi Tur

Marmaris – Fethiye arası Maxi Mavi Tur 7 gece 8 gün

Aven Camp ile Maxi Mavi Yolculuk

Fethiye – Göcek arası Butik Mavi Tur 4 gece 5 gün

Aven Camp ile Butik Mavi Yolculuk

Yurtdışı Turlarımız hakkında bilgi almak içinse Otobüsle Avrupa Turu sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Çadır Kampı turu ve mavi yolculuklar için diğer makalelerimizi okuyabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı mavi-yolculuk-3-1024x682.jpg
Aven Camp ile Mavi Yolculuk tatili

Tags: , , , , , , , , , , ,

Bir cevap

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir