Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

Kamp Hayatı ve İnsana Kattığı Güzellikler

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

Kamp Hayatı ve İnsana Kattığı Güzellikler

Deniz kenarı kamp hayatı bize ne katar?

Kamp Hayatı ve insana kattığı güzellikler ve yeni alışkanlıklar yaşanan deneyimler ile pekişmektedir.

Özellikle kamp yaparak sizi saran taş duvarların içerisinden ve rutinden çıkarsınız. Doğa ile iç içe vakit geçirerek beden – ruh dinlenmesine katkıda bulunmaktadır.

Doğa olaylarını bizzat yerinde, zamanında görme, inceleme fırsatı vererek, doğal yaşamın keyfi doyasıya çıkarılmaktadır.

Kampın insan yaşamının monotonluğuna oluşturduğu yenilikler sıralama ile bitmek bilemeyen maddeler serisine dönüşmektedir. Eğlencenin ve doğallığın zirvesinde buluşmak için yapılan kamp ile;

Kamp hayatının faydaları

  1. Çalışmanın getirdiği stres ve omuzlara alınan yüklerden arınıp, huzurun ve keyfine tadına varılır.
  2. Seslerden ve kirlilikten uzak hava ile dolu bir ortamda en kaliteli uykunuzu alır ve vücudunuzu en pozitif şekilde dinlendirirsiniz.
  3. Her şeyin bolluğundan çıkarak, az malzeme ve yemek ile nasıl gün geçireceğiniz ve yaşama nasıl tutunacağınızı görürsünüz.
  4. Çeşitli gazdan uzak olan havayı içinize çekmeniz ile ciğerlerinizin temiz havaya verdiği tepkimeye ölçerek, vücut direnciniz artırırsınız.
  5. Kamp Hayatı ve insana kattığı güzellikler arasında arkadaşlarınızı ile daha çok vakit geçirir, koyu sohbetler kurarak birbirinizi daha yakından tanıma ve gün geçirme fırsatı yakalamış olursunuz.
  6. Ev ile iş arasında mekik dokumanın getirdiği monoton yaşam tarzını kenara bırakarak yeni güne heyecanla uyanmanın keyfini çıkarırsınız.
  7. Doğada yaşayan her canlıyı ve doğanın işleyişini yerinde inceleyerek, doğa hakkında daha gerçekçi ve net bilgiler elde edersiniz.
  8. Kendinize ayırdığınız zamanı artırarak, kendinizle baş başa kalıp karar verme sürecinize olumlu yönde etkiler yüklersiniz.
  9. Doğada yaşam hakkında var olan ön yargılarınızdan arınarak, doğanın verdikleri ile mutlu olmanın ve yaşamanın tadına varırsınız.
  10. Kendi yapacağınız işlerle, yeni yapacağınız keşifler ile kendinizi bir adım öteye götürmenin mutluluğunu yaşarsınız.
Kamp Hayatı ve insana kattığı güzellikler
Çadır Kampı Turu – Doğa

Kamp Hayatı ve insana kattığı güzellikler sizlere kattığı artılar ile unutulmaz ve yeniden tekrarlanmasını istediğiniz zamanlara dönüşecektir.

Sürekli artan gürültü ve kötü hava koşullarının getirdiği sorunlardan uzaklaştığınızı düşünün. Geçirilen kamp süresi boyunca yaşanan her an akıllarda kalıcı olacak ve özlemle anılacaktır. Kazanılan yeni bilgiler ile doğa hakkında düşünceler ve ona bakış açısı değişecektir. Her geçen gün kamp günleri anımsanarak yeniden bir kampın düşüncesi hayalleri süsleyecektir.

Kamp süresi boyunca sizlere verdiğimiz destekler ile sizlerin daha iyi doğayı anlamanıza yardımcı oluyoruz.

Kampta yaşamanın insana kattığı güzellikleri kendiniz keşfetmenizi sağlıyoruz. Doğada yaşamanın güvenine ulaşarak, sizlere her anlamda engel olan dijital hayatı kenara bırakmak isteyeceksiniz. Farklı duyguların zirvesine çıkma imkanı tanıyan kamplarımızda iç dünyanızı daha hızlı, geniş şekilde keşfedebilirsiniz.

Kendinizde hiç karşılaşmadığınız özellikleriniz kamp esnasında görebilirsiniz. Üzerine eklemeler yaparak ve o alanlarda kendinizi her geçen gün daha da geliştirebilirsiniz. Hiç farkına varmadığınız yönlerinizi de detaylı olarak keşfedebilirsiniz.

Kamp Hayatı ve insana kattığı güzellikler
Scuba Diving

Mavi yolculuk veya Mavi Tur

Eğer isterseniz yine Aven Camp Mavi Yolculuk ile Türk Rivierası’nda mavi yolculuk yapabilirsiniz. Mavi Yolculuk tatili size 5 yıldız konforu yaşatır ve bunu denizin üstünde deneyimlemenizi sağlar.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.

Kamp Hayatı ve insana kattığı güzellikler
Aven Camp ile Mavi Yolculuk tatili

Maxi Mavi Yolculuk

Butik Mavi Yolculuk

Otobüsle Avrupa Turları

Kamp turları hakkında makaleler

Aven Camp ile Akdeniz Yaz Gençlik Kampı Turları. Fiyat – aktiviteler – tarihler ve program bilgisi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Tel ve Whattsapp: 05424181615

Tags: , , , , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir