Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

2020 Aven Camp tatilimiz nasıl geçti?

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

2020 Aven Camp tatilimiz nasıl geçti?

Aven Camp ile Akdeniz Yaz Gençlik Kamplarımız

Aven Camp tatili ile Akdeniz Yaz Genlik Kamplarımız pandemi sürecine rağmen oldukça eğlenceli ve turlarımız tam olarak amacına uygun şekilde geçerek tamamlandı.

Aven Camp tatili demek; arka planda yoğun bir emek, zaman ve sermaye seferberliği ile hazırlanan ve katılımcılarımız tarafından tam puan alan çadırlı Gençlik Kampları demektir. Şimdi hedef 2021’in en güzel şekilde daha eğlenceli, daha donanımlı, daha renkli geçmesini sağlamak.

Aven Camp ile Akdeniz Yaz Genlik Kamplarımız
Tekne Turu Eğlencemiz

2020’de 3 farklı tarihte ve tam 100 kişinin katıldığı programlara ilgi yoğun oldu. Kontenjanlarımız duyurularımızı yaptığımız tarihi takiben bir ay içinde tükendi. Eylül ayına tur konulması-açılmasına yönelik taleplere ise maalesef vakaların artmasıyla birlikte pandemiden kaynaklanan nedenle sorumluluk bilinciyle olumlu yanıt veremedik.

3 kişilik ekibimiz ve uzmanlık alanı Ege ve Akdeniz olan kokartlı rehberimizin eşliğinde gerçekleştirilen turumuzda otobüs hizmetimiz, kamp alanlarımız, çadırlarımız, rehberimiz, ekibimiz, hizmet aldığımız dalış, tekne turu firmaları katılımcılarımızdan tam puan aldı.

Rotamız içinde gezdirdiğimiz eskisiyle yenisiyle şirin Datça en sevilen yer olurken, Scuba Diving firmamızın da katkılarıyla tüplü dalış en beğenilen aktivitemiz oldu.

Gece hayatına yönelik mekanlara getirilen kısıtlamalara rağmen, canlı müzik mekanlarına yaptığımız ziyaretler eğlenceli akşamlara sahne oldu. Marmaris kamp alanı içinde ateş başı canlı müzik etkinliğimiz gündüzleri deniz ve gezi keyfinin yanında gecelerin de güzel geçmesini sağladı.

Aven Camp ile Akdeniz Yaz Genlik Kamplarımız

Aksamları deniz kenarında yapılan canlı müzikler katılımcılara güzel zamanlar kazandırdı.

Aven Camp tatili 2020’ye özel 1490 TL fiyatla sabah kahvaltıları – çadır ve matlar – ulaşım – rehberlik – 4 büyük aktivite – 3 öğle yemeği – 6 gece çadır konaklama şeklinde gerçekleşen kamp turlarımız ekonomik açıdan katılımcılarımıza büyük şans oldu.

Turlarımız tamamlanırken geriye bir haftalık unutulmaz bir tatil, her zaman gülümseyerek hatırlanacak anılar, gezdiğimiz yerler hakkında rehberimizin anlattığı kaliteli bilgiler, devam eden yeni dostluklar, kamp tecrübesi, ilk defa deneyimlenen dalış, yamaç paraşütü, rafting gibi aktivitelerin heyecanı bırakıldı.

2021 Çadırlı Gençlik Kamplarımız

2021 döneminde yine sizleri üzmeyen – yormayan ekonomik bir fiyat sunacağız. Yine mükemmel bir rotada ve Türkiye’nin en güzel noktalarını keşfedeceğiz. Türk Rivierası’nın en güzel yerlerinde çadırlarımızı kurup maviliklere uzanıp, ormanların ortasında gezineceğiz.

2021 programları oluşturulurken katılımcılarımızdan gelen tavsiyeleri dikkate alıyoruz. Katılımcılarımızın geneline sorarak zaman ayarlamaları, güzergâh, aktiviteler belirleniyor olup bu doğrultuda amacımız tam puan almasına rağmen çıtayı daha da yükseğe kaldırıp 2021’in daha da güzel geçmesini sağlamak.

2021 Akdeniz Yaz Gençlik Kampımız için fiyat – rota – kontenjan – tarih detaylarımız 1 Aralık itibariyle web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacak.

Mavi Yolculuk Heyecanı Başladı

Katılımcılarımızın hemen hepsi Aven Camp ile bu deneyimi tekrar tekrar yaşamak isterken, 2021 yılında Aven Camp ile Mavi Yolculuk deneyimini de yaşamak istediklerini Haydi Avrupa’ya ile Avrupa Turu macerasını da beklediklerini belirttiler.

Aven Camp tatili kamp turları mavi yolculuk kamp gezileri
Mavi Yolculuk duraklarımızdan biri de 2020’de gezdiğimiz Kelebekler Vadisi

Turumuzla alakalı bizim söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar. Bakalım katılımcılarımız turumuz ve bizim hakkımızda neler söylemişler. Dileyenler @avenkamp instagram hesabımızdan video şeklinde yorumları da katılımcılarımızın direk kendilerinden dinleyebilirler.

Aven Camp’a katılanların yorumları:

Çok güzel bir kamptı. Çiçekten böcekten nefret eden ben artık çadırımı özleyeceğim. Bu kamp grubu gerçekten çok uyumlu ve kafa dengiydi.  Bizleri bir araya getiren Aven Camp ailesine teşekkürler J

Berk Batirbek

Arkadaş grubumuzla geldik ve ilk kamp deneyimizi olmasına rağmen, hem çok zevkli geçti hem de bir çok şey öğretti kamp hayatı bize.

Beste Keserli

Uzun süreli bir kamp deneyimi yaşadık. Sonunda çok eğlendik, çok güldük, çok güzel ve farklı zamanlar geçirdik, çok farklı insanlar tanıdık. İyi ki de katılmışız. Artık Haydi Avrupa’ya diyebiliriz.

Merve Şimşek – Buket Yağız

Ve isim yazmadan altına imza atan arkadaşlarımız 🙂

Aven Camp Yorum
Aven Camp Yorum
Aven Camp ile Akdeniz Yaz Genlik Kamplarımız yorum

Daha farklı bir tur konsepti arıyorsanız ve bu yurt dışı turlar çerçevesinde is Otobüsle Avrupa Turu’nu tavsiye ederiz. Haydi Avrupa’ya ile otobüsle Avrupa Turları hakkında bir gezgincinin kaleminden, Fatma Ölçücü Özdemir’den yorum tavsiye yazısı okumak için otobüsle Avrupa turu linkine tıklayabilirsiniz.

Mavi Yolculuklarımız hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için: Aven Camp Maxi Mavi Yolculuk ya da Aven Camp Butik Mavi Yolculuk sitesini ziyaret edebilirler.

Kamp turlarımız ve mavi yolculuk için başka makaleler okumak isterseniz Kamp Gezileri ve Mavi Yolculuk sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Yurtdışı Turlarımız hakkında bilgi almak içinse Otobüsle Avrupa Turu sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,