Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

Mavi Yolculuk Sık Sorulan Sorular

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

Mavi Yolculuk Sık Sorulan Sorular

Mavi Yolculuk Tavsiye yazısıdır.

Gulet teknelerle mavi tur deneyiminiz yoksa ve aklınızda soru işaretleri varsa bu yazı tam size göre. Bu tatilkonsepti için en sık sorulan soruları ve cevapları burda bulabilirsiniz.

Mavi Tur sıkıcı mı?

Kesinlikle sıkıcı değildir. Mavi Yolculuktan tam olarak ne bekliyoruz. Bu sorunun cevabını hazırladıktan sonra ona göre bir plan oluşturulur ve mavi yolculuk tatili yapılır. Tatil boyunca zamanı nasıl geçire bileceğinize dair ipuçları için Mavi Yolculuklarda Olmazsa Olmazlar yazımıza göz atınız. mavi yolculuk tavsiye yazısı olarak okumanızı öneririz.

Mavi Yolculuklar için tavsiye yazısı. Mavi Yolculuk deneyiminiz yoksa bu yazımızı okuyunuz
Keyif dolu zamanlar – Mavi Yolculuk

Yanımıza ne almalıyız?

Mavi Yolculuk tatiline giderken yanınıza özellikle almanız gerektiren extren bir eşya yoktur. Normal tatile giderken yanınıza aldıklarınızı alabilirsiniz. Kamaralar normal otel odası gibi olduğundan dolayı odalarda hemen her türlü ihtiyacınızı karşılayacak havlu – şampuan – fön makinesi vb. imkânlar mevcuttur.

Kabin kitalama pahalı mı?

Mavi yolculuk otel tatilleri ya da yer kiralama usulü tatil modellerine göre pahalılık açısından artısı olan ama eksisi olmayan bir tatildir. Mavi Yolculuk için ödeyeceğiniz ücret, 5 ya da 4 yıldızlı oteller ile hemen hemen aynı, yer kiralama modeline göre ise daha uygun fiyattadır.

Ekstra ücret – masraf çıkar mı?

Mavi yolculuk tatilleri full paket olarak sunulmaktadır. Ekstra yapacağınız harcamalar kişisel harcamalarınız ve alkollü içecekler için söz konusudur. Ödediğiniz ücret ile ekstra hiçbir ücret ödemeden tatilinizi tamamlaya bilirsiniz. Fiyatlara nelerin dâhil olduğu ve olmadığı konusu için tıklayınız.

Koylarda ne kadar süre kalıyoruz

Ortalama her koyda 8 saat zaman geçiriyoruz. Bu süre hem denize girmeye, hem etrafı keşfetmeye, hem de yemek yeme vb. aktiviteler için son derece uygundur.

Mavi Yolculuk tavsiye

Güvertede yatabilir miyiz?

Kamaralarımız hem konforlu hem de yazın aşırı sıcaklara karşı klimalarla soğutulmuş olacaktır. Ama rahat edemeyen konuklar güvertede de sabahlaya bilirler. Güvertede gökyüzünü izler, temiz havayı solur, sessizlikte huzuru bulursunuz.

Telefon şarjı?

Teknelerimizde elektrik hizmeti verilmektedir. Telefon, ufak kamera gibi aletlerinizi şarj edebilirsiniz.

Klima kullanılıyor mu?

Klimalarımız mevcuttur. Tekneler elektrik dağıtım şebekelerinden bağımsız oldukları için denizde kesintisiz elektrik alınamamaktadır, bu yüzden klimalar günün belli saatlerinde çalıştırılmaktadır.

Sıcaklar rahatsız eder mi?

Turlarımız Haziran ve Eylül aylarında. Bu dönemler için havalar gayet sıcak olmakla birlikte rahatsız eden aşırı sıcaklara maruz kalmazsınız.  Mavi yolculuk için en uygun zamanlarda, en güzel mevsimde, koyların temmuz ve ağustos aylarına göre daha sakin olduğu bir süreçte tatil yapmış olacaksınız. Mavi yolculuk tavsiye edenler genelde haziran ve eylül aylarını tavsiye ederler.

Bu konuda yazdığımız Mavi Yolculuk için En Uygun Zaman makalemizi okuyabilirsiniz.

Otobüsle Avrupa Turları için Haydi Avrupa’ya sayfamıza göz atabilirsiniz.

Tags: , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir