Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

2022 Kamp Turlarımız

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

2022 Kamp Turlarımız

Aven Camp

2022 Kamp Turları – Akdeniz Yaz Gençlik Kampı Programlarımız belli oldu. Bu kapsamda 3 farklı program ve 17 ayrı tarih belirledik. Marmaris – Fethiye Kamp Turu, Marmaris – Datça Kamp Turu, Fethiye Kamp turu!

Aven Camp 2021 yılı Yaz Gençlik Kampları yaklaşık 350 katılımcı ile tamamlanmıştı. Hem de tüm katılımcılarından tam puan alarak programlarını tamamlamıştı. Bu sene de kontenjanlarını iki katına çıkararak yeni başarıya imza atmayı hedefliyor.

Düzenleyeceğimiz kamp turları beklentilere uygun şekilde olacak. İsteyenler için Marmaris Datça ağırlıklı, İsteyenler için Marmaris Fethiye ağırlıklı isteyenler için de Fethiye ağırlıklı… 3 farklı program belirlenmiş oldu.

Haziran ortasından Eylül ortasına kadar da 17 farklı tarihte programlar gerçekleşecek.

Marmaris - Fethiye Kamp Turu 2022 Kamp Turları
2022 Kamp Turları – Marmaris – Fethiye Kamp Turu
Marmaris Datça Kamp Turu
2022 Kamp Turları – Marmaris Datça Kamp Turu
Fethiye Kamp Turu
2022 Kamp Turları – Fethiye Kamp Turu

Marmaris – Datça Kamp Turu:

Bu tur hem Marmaris konaklamalı, hem eski ve yeni Datça şehir gezileri, hem de Hisarönü körfezini içeriyor. Marmaris ve Datça’nın en güzel koylarını gezme şansı verecek.

Marmaris – Fethiye Gençlik Kampı:

Fethiye’nin ve Marmaris’in arasında kalan tüm bölgenin keşfini sağlayan turumuz. Hem Marmaris hem de Fethiye ayrıntıları ile gezilmiş olacak. İçinde Dalyan gezisi de dâhil. Programımız geçen yılın programı olarak devam edecek.

Fethiye Kamp Turu:

Fethiye bölgesinin tüm detayları ile gezileceği Fethiye Kamp Turu. Şehrin çevresinde yer alan Kaputaj Plajı, Ölüdeniz Dalyan gibi güzel ve Türkiye’nin gözde yerleri ayrıntıları ile gezilecek.

Erken Kayıt İndirimleri:

  • Marmaris Fethiye Kamp Turu ile Fethiye Kamp Turu için 1 Şubat’a kadar 300 TL indirimle Marmaris Datça Turu 2290 TL – 1 Şubat – 1 Mayıs arası ise 2590 TL. 1 Mayıs Sonrası 2790 TL olacak…
  • Datça ve Marmaris Turu ise 1 Şubat’a  kadar 1990 TL ( Dalış aktivitemiz yok) 1 Şubat – 1 Mayıs arsı 2290 TL… 1 Mayıs sonrası da 2490 TL olacaktır.
  • Türkiye’nin en eğlenceli en kapsamlı ve en ekonomik kamp turları için erken kayıt indiriminden faydalanmak için geç kalmayın!

2022 Kamp Turları Başvuru:

Aven Camp ile Kamp Turlarına katılmak için : Aven Camp

Otobüsle Avrupa Turlarımız için: Haydi Avrupa’ya

Ana Sayfaya dönmek için: Blog.AvenCamp.com

Tags: , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir