Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

Doğal ortamda Kamp yapıyoruz

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

Doğal ortamda Kamp yapıyoruz

kamp turumuz kamp tatili çadırlı kamp turu

Doğanın kalbinde kamp yapmak

Doğal ortamda kamp yapıyoruz peki nasıl mı? Doğa ile iç içe kamp yapmak kendinizi doğanın bir parçası olduğunuz ve ondan kopamayacağınızı anlatmaktadır. Hayatınızı duvarlar ve çatı altında geçirdiyseniz ihtiyacını olan şey, betonların arasında sıyrılıp çıkmaktır. Günlük hayatın koşuşturması, kirli hava, yaşanılan stres güzel bir tatil ve temiz bir hava ile yok olacaktır.

Yaptığınız her şeyin tadına varacak, yeni şeyler öğrenecek, becerilerinizi geliştireceksiniz. Güzel vakit geçireceğiniz bir kampta;

Doğal ortamda Kamp yapıyoruz
Çadır Kampları – Aven Camp

Doğada kamp yamanın avantajları

  1. Doğanın bir varlığı olduğunuz hatırlayacaksınız: Kampta sabah gözünüzü açtığınızda güneşin ışınlarını ve temiz havayı bedeninizde hissedecek, içinize dola hava ile doğanın bir parçası olduğunuzu hatırlayacaksınız.
  2. Rutinlerinizden kurtulacaksınız: Tatil için genel kanı olan oteller tabusunu yıkacaksınız. Otellerdeki gibi tatili belli kurallar ve beklentiler içinde geçirmeyeceksiniz. Hayatınızda var olan bütün monotonluğu çıkarıp, her sabahın getireceklerini ve akşamları eğlencenin tadına varacaksınız.
  3. Doğayı içinizde yaşamak: Güneşin ışıklarının ve temiz havanın bedeninizde gezindiğin hissederek, mavi ile yeşilin kıskandıracak birleşmesini içinizde hissedeceksiniz. Nefesiniz olan temiz havanın doğayla iç içe kamp yapmak ile daha ferah ve güç verici olduğunun farkına varacaksınız.
  4. Tatil alanınızı kendiniz belirleyeceksiniz: Otellerin bulunduğu sabit konumun aksine size en iyi gelecek ve huzuru hissettirecek bir tercihtir. Kamp alanında konaklayarak sakinliğin ve stresten uzak kalmanın zevkini çıkaracaksınız.
  5. Eğlenceli vakit geçireceksiniz: Dilediğiniz zaman kendi müziğinizi zevkinize göre yapacak, grup halinde eğlencenin zirvesine çıkarak oyunlar seçebilirsiniz. Tatilinizin renkli ve zevkli geçmesini sağlayacaksınız.
  6. Koyu sohbetler edecek yeni arkadaşlıklar kuracaksınız: Kendi arkadaşlarınız ile uzunca doyasıya muhabbet edecek istediğiniz konuları konuşacaksınız. Yeni tanıştıklarınız ile birlikte farklı yaşam kültürlerini keşfedecek, sağlam temeli atılmış arkadaşlıklar kurabileceksiniz.
  7. Tatil masrafını azaltacaksınız: Otellere ödeyeceğiniz paranı küçük bir kısmı ile doğanın kollarında, zinde uyanacağınız bir tatil geçireceksiniz. Hatta yarı parasına bile tatil sürenizi iki kat uzatabileceksiniz.
  8. Keşiflerde bulunup yerinde öğreneceksiniz: Doğayla iç içe kamp yapmak fikri ile, kampın sunduklarında yararlanarak, yapacağınız yürüyüşler ile yeni ve farklı yerler görecek, istediğiniz canlıyı inceleyebilecek ve dilediğiniz bilgiye yerinde ulaşacaksınız.
  9. Işık şölenini göreceksiniz: Her gece gökyüzündeki ay ve yıldızların göz alıcı parlaklıkları ile huzura erişeceksiniz. Sabahları güneş doğmasının yarattığı renk şölenini doyasıya izleyebileceksiniz.
  10. Yeni beceriler öğreneceksiniz: Kamp süresi boyunca, yemek yapmak, iş bölümü hazırlamak yanı sıra, ateş yakma, yön bulma gibi yeni beceriler elde edeceksiniz.
  11. Sakinlik ve huzurun tadına varacaksınız: Kamp boyunca derin bir sakinlik içine bürünüp, iç huzurunuzu doğanın sundukları ile birleştirerek, sizi olumsuz etkileyen her şeyi hayatınızdan çıkaracaksınız.

Tatilinizin kalitesini ve süresini uzatmak için doğayla iç içe kamp yapmak yolunu seçebilirsiniz. Bu haliyle, tüm güzellikleri görerek anılarınıza harikalar ekleyeceksiniz. Tatilinizi başkalarının öngördüğü gibi değil kendi isteğinize göre düzenleyeceksiniz.

Doğal ortamda kamp yapmak ve Akdeniz Yaz Gençlik Kampı

Aven Camp Akdeniz Yaz Gençlik Kampı tam da bu avantajları size sunan doğa ile iç içe olan bir kamp türüdür.

Herkesi Akdeniz Yaz Gençlik Kampı’na bekliyoruz.

Aven Camp ile Akdeniz Yaz Gençlik Kampı Turları fiyat – aktiviteler – tarihler – program bilgisi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Tel ve Whattsapp: 05424181615

Eğer dilerseniz Aven Camp ile en uygun fiyata Türkiye’nin en güzel koylarında mavi yolculuk – mavi tur da yapabilirsiniz.

Aven Camp Maxi Mavi Yolculuk

Aven Camp Butik Mavi Yolculuk

Otobüsle Avrupa Turları

Kamp turları diğer makaleler

Doğal ortamda Kamp yapıyoruz mavi yolculuk
Mavi Yolculuk 2021

Tags: , , , , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir