Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

Karavan Tatili Planlamak

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

Karavan Tatili Planlamak

karavan kiralama

Karavan tatili planlama belki de zorlukla kazandığınız izin zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmeniz için önemlidir.

Karavan tatili ile ne zaman kalkacağınıza, ne zaman yiyeceğinize, nereye gideceğinize ve oraya vardığınızda ne yapacağınıza siz karar verirsiniz.

Burada önemli olan size uygun karavanı seçmek ve güvenilir bir yerden karavan temin etmektir. Bununla birlikte karavan tatiliniz için rota belirlemek, nerelere park edeceğinizi de gözden geçirmek faydalı olacaktır.

Karavan seçimi:

Karavan tatili planlama içinde en önemlisi karavan seçimidir. Mükemmel karavanınızı aramak, mükemmel evinizi aramak kadar heyecan verici olabilir. Karavanınız, çıktığınız her yolculukta evinizden uzaktaki eviniz olacak. Size alıştığınız tüm konforları sunarken, size uzaklaşma özgürlüğü ve günlük hayatın tüm endişelerini arkada bırakacak.

Karavan tipi seçtiğiniz bireysel ihtiyaçlara bağlıdır. Güvenli bir şekilde nasıl satın alınacağı – kiralanacağına dair birçok yararlı tavsiye için karavan satın alma – kiralama uzmanımızla görüşebilirsiniz. Bu yüzden aradığınız ne olursa olsun, size uygun bir şey bulmanız kaçınılmaz.

Farklı türde karavanlar

Karavanda mevcut ne olup olmadığına göz atın, örneğin karavanın tentesi yoksa edinin;  tentenizi unutmayın. Tente harika bir alan kaynağıdır ve aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı tip vardır.

Karavan fiyatları 75 bin ile 500 bin TL arasında olmakta, kiralaması ise günlük 300 TL ile 1000 TL arasında değişmektedir. Tabi bu tamamen karavanın sahip olduğu özelliklere bağlı.

Kamp alan seçimi:

Karavan tatili planlama için diğer en önemli olayımız doğru kamp alanı belirlemek. İdeal karavan kamp alanını bulmak, tatilinizden ne almayı umduğunuza bağlıdır. Karavan sahaları hem büyüklük hem de tesis olarak farklılık gösterir ve birçok farklı özellik sunar. En temel olanı sadece bir temiz su noktasına ve atıklarınızı atacak bir yere sahip olmanız.

Ancak birçoğunun Wi-Fi ve pil şarj etme gibi eksileri olacaktır. Karavan sitesinin tarzı ve konumu size kalmış.   

Marmaris yakınlarındaki huzurlu bir karavan alanında dinlenmek veya Karadeniz’de çarpıcı manzaraların ve yürüyüşlerin bazılarının hemen önünde kalmak isteyebilirsiniz.

Bir karavan kamp alanı

Belirli tesis, konum veya site türüne göre ülkemizde karavan kamp alanları konusunda alternatifli birçok yer bulabilirsiniz. Bazı karavan alanları daha büyüktür ve bir yüzme havuzu, çamaşır yıkama olanakları, TV odası veya dinlenme salonuna sahip olabilir.

Diğerleri daha küçük, daha sessiz ve daha az tesise sahip. Bu tür bir karavan alanı, daha tenha bir tatil arıyorsanız veya karavanınızda çok az zaman geçirmeyi planlıyorsanız, geziyle geçen uzun bir günün ardından sadece uykuya dönmeyi planlıyorsanız size uygun olacaktır.

Karavan tatilinin önemli bir parçası, karavanınızı istediğiniz yere çekmektir. Karavanınızı park etmeden önce hem yasal olup olmadığına bakın, araştırın; hem de güvenli olup olmadığına. 

Umarız artık karavan tatilinizi planlamaya başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzu hissedersiniz.

Çeşitli karavan konuları hakkında ayrıntılı bilgi ve tatilinizin sorunsuz geçmesini sağlamak için sitemizi ziyaret edin.

Karavan kiralama konusunda bilgi almak için: Ankara Karavan kiralama

Dilerseniz yurt dışı turlarımızı Haydi Avrupa’ya sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Dilerseniz kamp turları ve mavi yolculuk için Aven Camp sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Karavan kiralama veya satın alma öncesi karavanla nasıl bir tatil planlanır. Karavan tatili planlama konusunda bazı ipuçları
Klasik bir karavan olarak Wolkswagen Karavan

Tags: , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir