Kocatepe Mah. Hatay Sok. Osman Remzi Bey Apt. 8-34 Çankaya, Kızılay Ankara
+903124171615
bilgi@avencamp.com

Mavi Yolculuğun Merkezi: Fethiye

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı - Mavi Yolculuklar

Created with Sketch.

Mavi Yolculuğun Merkezi: Fethiye

Fethiye Koyları mavi yolculuk için Türkiye’nin en çok tercih edilen ve beğenilen merkezidir, neden mi?

Fethiye Koyları Mavi Yolculuk
Fethiye – Ölüdeniz

Hem berrak denizi, hem kıyılara yakın irili ufaklı adaları, hem turkuaz mavisi koyları vardır. Bu yüzden de göz kamaştıran bir güzelliğe sahiptir. Bizim mavi yolculuklarımız için de hareket ve varış noktamız Fethiye’dir.

Fethiye hem rotası hem yerel hem de uluslararası yat turu meraklılarının çok yakından bildikleri bir yer. Fethiye – Bodrum arası Türk Rivierası olarak da bilinir. Ancak bu Riviera’nın içinde Fethiye – Marmaris arası birbirinden ünlü koylara ve adalara ev sahipliği yapıyor.

Tam bir görsel şölen halindeki bu rotada hem tarihe, hem doğal güzelliklere tanıklık edersiniz. Çünkü bu bölge sadece günümüzde değil İlkçağlarda da çok popüler yerlerdi. Akdeniz ve Ege denizlerinin mavi sularına yelken açmak sanıldığı kadar zor değil.

Yakın zamana kadar sadece bazı denizcilerin bildiği Fethiye’nin doğa harikası manzaralarına artık yelkenli tekneler ve geleneksel guletler ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu tatili yaparken kara yolu ile ulaşılamayan izole ve tamamen doğal yerleri mavi yolculuk ile keşfede bilirsiniz.

Yaz sezonu boyunca yapacağınız bir mavi yolculuk deneyimi size unutulmaz tatil hatıraları getirecektir.

Fethiye; Türkiye’de en çok tanınan ve rağbet gören koylara ev sahipliği yapar. Ölüdeniz, Kabak koyu, Kelebekler Vadisi, Gemiciler koyu gibi yerleri keşfedin. Bu noktalar yat severlerin, günü birlik tur yapmak isteyenlerin, kabin kiralayanların tatilcilerin gözdesidir.

Fethiye kıyıları mavi yolculuk yapmak herkese arayıp bulamadığınız bir huzuru vaad ediyor.

Hem en uygun fiyat hem de kaliteli bir hizmet arıyorsanız bu site size göre. Fethiye için Mavi yolculuk ve Kamp Turları sayfamızı ziyaret ediniz.

Blogumuzda diğer blogları okumak için: blog.avencamp.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Fethiye koylar ve adalar açısından zengin bir konuma sahip
Fethiye

Tags: , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir